WERKSCHOENEN TOP 10

 

Het is weliswaar bekend welke schoenen het meest worden gedragen in Nederland. Fijn om daar wat over te kunnen lezen en zien. Hiermee krijgt u wat kennis mee over de trend die afspeelt! Trend hoeft niet altijd de uiterlijk te zijn maar het kan bijvoorbeeld te maken hebben met het functionaliteit!

De type werkschoen is zeer uitgebreid en kan beïnvloedt worden door specifieke voorkeur zoals draagcomfort en kleur bijvoorbeeld. Over het veiligheidsspecifieke kenmerken willen wij een uitleg geven over de richtlijnen.

Kom jij er niet van uit? Laat onze specialisten jouw gratis adviseren welke veiligheidsschoen je het beste kan dragen.

 

NUMMER 1 RED BRICK COMET

Red Brick Comet S3 Veiligheidsschoen

Een ideale schoen voor het werken op licht werkzaamheden zoals in Transport, Logistiek, Magazijn en voor in de winkel.

Let op: de Motion-collectie valt kleiner uit Dus bestel altijd een maat groter dan dat je gewend bent met andere Red Brick schoenen!

NUMMER 2 RED BRICK ONYX

Ongekend een bestseller het hele jaar door. Een praktische S3 veiligheidsschoen die inmiddels al 1 miljoen paar uit de band heeft gehaald. Een absolute allrounder. Tevens is deze werkschoen ook verkrijgbaar in een extra waterdichte/ademende membraan.

NUMMER 3 GRISPORT CLASSIC 803/c

Al jarenlang een bestseller op het gebied van bouwschoenen. Deze robuuste veiligheidsschoen heeft het S3 certificatie en een overneus.. Hiermee is deze veiligheidsschoen een absolute best seller op het gebied van bouw en nijverheid.

NUMMER 4 SAFETY JOGGER BESTBOY

Een vrijwel basis veiligheidsschoen met een S3 certificatie. Deze veiligheidsschoen van Safety Jogger is nogal simpel maar toegankelijk op het prijsniveau.

 

NUMMER 5 Safety Jogger Bestlady

Ja hoor!  Deze vrouwelijke veiligheidsschoenen is mischien niet het mooiste wat er is. Maar het heeft wel een absolute damesleest en een comfortabele zool. 

 

NUMMER 6 SIKA Klompen

NUMMER 7 Albatros UltraTrail S3 Veiligheidsschoen

NUMMER 8 Puma Velocity

NUMMER 9 LIMA Safety Shoe

NUMMER 10 Blaklader Safety 1850